Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2015

Генеральний прокурор України Віктор Шокін представив колективу органів прокуратури Одеської області нового керівника

-

Генеральний прокурор України Віктор Шокін представив колективу прокуратури Одещини нового керівника – Давіда Сакварелідзе.

Віктор Шокін повідомив, що його наказом Давіда Сакварелідзе призначено на посаду заступника Генерального прокурора України – прокурора Одеської області. Також, за його словами, Давід Сакварелідзе куруватиме роботу відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях стосовно працівників прокуратури Генеральної прокуратури України.

Генеральний прокурор зауважив, що з приходом до органів прокуратури Давіда Сакварелідзе розпочався активний етап реформи. Віктор Шокін наголосив, що мова йде не лише про тести та створення нових місцевих прокуратур, а й про виявлення фактів корупції серед прокурорів, та висловив впевненість у тому, що всі кримінальні провадження у сфері корупції будуть доведені до суду і завершаться обвинувальними вироками.

Також Генеральний прокурор закликав прокурора Одещини в цей важкий час бути жорстким та виваженим у прийнятті рішень. Він запевнив, що у цій роботі Давід Сакварелідзе має повну підтримку українського народу, Президента України та керівництва Генеральної прокуратури України.

У свою чергу Давід Сакварелідзе подякував Генеральному прокурору за довіру та запевнив, що буде продовжувати боротьбу з корупцією та контрабандою, оскільки ці явища становлять реальну загрозу для держави.

Давід Сакварелідзе акцентував увагу на тому, що процес реформування розпочатий та його успішне завершення є волею народу, Глави держави і Генерального прокурора. «Реформ не потрібно боятися, їх треба пережити, щоб вийти на новий рівень. Довіра суспільства залежить від нас: від розслідуваних кримінальних проваджень, від завершених справ, від повернення накраденого до державного бюджету», - запевнив новопризначений керівник.

 

    Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

Get the Flash Player to see this player.

 

кількість переглядів: 3322